Rajčević sutra na Palama

3

Ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske Srđan Rajčević sutra će posjetiti Pale, gdje će sa zvaničnicima ove opštine, grada Istočno Sarajevo i dekanom Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Borislavom Cicovićem razgovarati o izgradnji zgrade ovog fakulteta.

U 13.00 časova predviđen je sastanak sa Cicovićem u kabinetu Ekonomskog fakulteta Pale, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Rajčević će u 13.40 časova, zajedno sa Cicovićem i gradonačelnikom Istočnog Sarajeva LJubišom Ćosićem, posjetiti opštinu Pale i upoznati se sa pravnim aktima u vezi sa projektom izgradnje zgrade Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta.

U 14.15 časova časova Rajčević će sa Ćosićem i rukovodstvom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, i u pratnji načelnika opštine Pale Boška Jugovića, posjetiti dvoranu „Peki“ u kojoj će biti smješten ovaj fakultet.

Izjave za novinare planirane su u 14.30 časova u dvorani „Peki“.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
3 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Valjda je fakultet trebao biti u zgradi SC Peki,na mjestu današnje muzičke škole.

fakultet ce i bitu SPC Peki sa gornje strane ka Kalovitim brdima. Jos ce se dograditi jedan dio na ustrb parkinga za 25m bazen i jos neke sadrzaje. Ucionice i ostalo ce biti u neavrsenom dijelu Pekija.

Sutra će Načelnik sa Ministrom dogovoriti i izgradnju Rektorata u Palama😉