Radnici Trebevićke žičare na obuci u Ski centru „Ravna planina“

1

Potpisivanjem sporazuma o poslovnoj saradnji između kompanije Majnex d.o.o., odnosno Ski centra „Ravna planina“ i JP Sarajevo doo danas je počela obuka radnika koji će upravljati Trebevićkom žičarom.

„Zadovoljstvo nam je da smo u mogućnosti pomoći i izaći u susret kolegama i poslovnim partnerima iz Trebevićke žičare jer smo mi već prošli proces obuke uspješno i u praksi to dodatno savladali. Prva kabinska žičara koja je instalisana na Ravnoj planini i za nas je bila veliki izazov koji smo uspješno savladali, pa sad smo u mogućnosti pomoći i drugima bar kroz obuku“, istakao je Veljko Golijanin, generalni direktor kompanije Majnex d.o.o.

Golijanin je dodao i da svaki vid saradnje sa JP Sarajevo doo je dobrodošao jer vodi ka unaprijeđenju i podizanju kvaliteta usluge za sve posjetioce, kao i poboljšanju cjelokupne turističke ponude Istočnog Sarajeva i Sarajeva.

Obuka će trajati u periodu od 06.02.2018. do 31.03.2018. godine i obuhvataće obučavanje kroz učestvovanje u operativnim procesima na postrojenjima kabinske žičare i ski lifta kao i učestvovanje u radu i održavanju instalacija vertikalnog transporta.

Ovom obukom će biti obuhvaćeno devet radnika JP Sarajevo doo koji će nakon uspješno obavljene obuke biti osposobljeni za samostalan rad na kabinskoj žičari.

(www.palelive.com / www.ski-rp.com)

Pretplati se
Obavijesti o
1 Komentar
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ja ih ne bih nikada i niposto naucio bilo cemu,neka se uce sami. Ucili smo mnoge svasta pa nam se obilo o glavu,Toliko,