Radionica pripreme sirove, zdrave hrane sa dr Majom Volk

0

Na Jahorini će se u subotu 23. marta 2019. godine u 16:30h u Caffe Baru Peggy biti održana radionica pripreme sirove, zdrave hrane koju će voditi dr Maja Volk.

Dr Maja Volk je scenarista, pisac, muzičar i univerzitetski profesor. Napisala je brojne romane, scenarija, radio drame i nekoliko kuvara sirove hrane.

Nakon operacije raka grla uspijeva da oporavi svoj organizam sirovom hranom, vježbanjem i radom na osjećanjima. Svoja iskustva o tome kako je pobijedila rak objavljuje u knjizi, Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja 2011. godine. Od tada je nastalo još knjiga s receptima za odrasle i djecu od kojih su svi primjenjivi u našem podneblju.

Iako izjavljuje da svojoj publici najradije pjeva i svira o ljubavi, Maja Volk nesebično i rado širi svoje znanje o zdravom načinu života i ishrani. To čini na radionicama, gostovanjima na radiju i televiziji i putem svog You-Tube kanala. Ljeti, u selu Babe, na obroncima Kosmaja, organizuje vikende zdravlja i jedinstveni petnaestodnevni program kompletnog čišćenja i jačanja organizma.

Na radionici pripreme zdrave, sirove hrane koju će održati na Jahorini, 23. marta 2019, Maja Volk će održati predavanje o prednostima ove prirodne ishrane za zdravlje, uz demonstraciju ukusa i ljepote. Praviće se zeleni sok za jačanje imuniteta, rezanci od tikvica sa bolonjeze sosom od oraha i paradajza, čokoladne kuglice i moćni afrodizijčki napitak „Volkana“…

Maja Volk će govoriti i o živoj koralnoj vodi, hrani za mozak i odgovarati na pitanja učesnika.

Radionica je dvojezična, s prevodom na engleski jezik. Predviđena je i tombola s vrijednim nagradama sponzora.

Kotizacija u pretprodaji je 20 KM do 22. 03. 2019, a na dan održavanja 35 KM. Informacije i rezervacije je moguće izvršiti na +387 66 004-306.

(www.palelive.com)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare