Radio Višegrad proslavio krsnu slavu

0

VIŠEGRAD – Zaposleni u Radio „Višegradu“ proslavili su danas krsnu slavu ovog lokalnog glasila – Blagovijesti.Vršilac dužnosti direktora ovog medija Stojanka Nikolić rekla je da je Radio „Višegrad“, koji postoji 21 godinu, danas moderan medij.


„Radio Višegrad danas je moderna radio-stanica koja emituje kvalitetan program devet časova dnevno sa zanimljivom programskom šemom i jedina je u ovoj regiji koja direktno prenosi zasjedanja Skupštine opštine“, navela je Nikolićeva.

Ona je istakla da će ovih dana, poslije devet preseljavanja, radio dobiti svoje prostorije u bivšoj renoviranoj zgradi policije.

Nikolićeva je istakla da o programu ovog radija brinu poznati novinari i profesionalci, zahvaljujući čemu nikada nije bilo kazni ni pritužbi na njegove programske sadržaje.

U Radio „Višegradu“, čiji je osnivač opština, stalno je zaposleno sedam radnika. Ovaj radio je bio prva radio-stanica 1992. godine u gradu na Drini i Rzavu. Iz njega je već naredene godine stvorena i Televizija „Višegrad“ koja je emitovala program šest godina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare