„Šumski duh“ profefilovao kroz Istočno Sarajevo

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Učesnici Međunarodnih ATV i ENDURO susreta „Šumski duh“ prodefilovali su danas kroz Istočno Novo Sarajevo na početku dvodnevnog obilaska Jahorine, Trebevića i Romanije.


Član kluba „Šumski duh“ Istočno Sarajevo Dragan Krstić rekao je Srni da na ovom skupu učestvuju ATV i moto-kros vozači iz Švajcarske, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Republike Srpske i Federacije BiH sa više od 80 ATV vozila i 10 kros motora.

Krstić je naveo da je ovo Treći međunarodni ATV skup koji se ove godine vozi od Trebevića, preko Romanije, Podgraba, Ravne planine, Jahorine, Međuplanine i sela Tvrdimići do Istočnog Sarajeva.

„Prve godine vozili smo na relaciji Bjelašnica-Zelengora-Jahorina, a prošle godine od Jahorine do Zelengore“, dodao je Krstić.

Prema njegovim riječima, ova međunarodna manifestacija održava se sa ciljem da afirmiše ljubav prema ovim vozilima, te da promoviše turizam i prirodne ljepote Republike Srpske, kao i bezbjednost vožnje ATV i moto-kros vozilima.

Krstić je objasnio da se kros-motori i ATV ili kvad vozila uglavnom koriste za vožnju u brdsko-planinskim predjelima.

Ovogodišnje susrete podržava opština Istočno Novo Sarajevo, a među učesnicima sa svojim kvadom je i načelnik opštine LJubiša Ćosić, koji je rekao da je spreman za ovu dvodnevnu moto manifestaciju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare