„Savoks“ ukupni pobjednik

0

MILIĆI – Blizu 150 takmičara učestvovalo je na današnjoj „Drvenijadi 2013“, tradicionalnoj sportskoj manifestaciji zaposlenih u drvoprerađivačkom sektoru, koja je večeras završena u Milićima.

Nakon cjelodnevnih takmičenja u pet disciplina, održanih na terenima Sportskog centra u Milićima, najviše uspjeha imali su takmičari Preduzeća „Savoks“, drugo mjesto pripalo je ekipi „Drvoprevoza“, a treće „6. maja“, rekao je Predrag Sušić iz Organizacionog odbora manifestacije.

On je dodao da su uz pomenute ekipe, na ovogodišnjoj „Drvenijadi“ učestvovale i ekipe milićke Šumske uprave, te preduzeća „Samatini“ i „Vud Impeks“.

„Ekipe su se takmičile u malom fudbalu, navlačenju konopca, bacanju kamena s ramena, te strukovnim vještinama kao što su rezanje trupca i vožnja kolica. Zadovoljni smo brojem učesnika i elanom s kojim su nastupili na ovogodišnjoj manifestaciji“, naveo je Sušić.

Tradicionalno tamičenje zaposlenih u drvoprerađivačkoj branši opštine Milići organizovano je u okviru „Avgustovskih dana kulture i sporta Milići 2013“.

Organizatori „Drvenijade“ potrudili su se da za sve učesnike takmičenja i prisutne posmatrače obezbijede besplatan ručak – pasulj iz kazana i piće.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare