„OK fest“ od 2. do 5. jula

0

FOČA – Na Tjentištu će od 2. do 5. jula biti održan Drugi muzički festival „OK fest“, koji će okupiti više popularnih regionalnih bendova, pa se i ove godine očekuje dolazak velikog broja mladih sa prostora bivše Jugoslavije.

Iz Ferijalnog saveza Republike Srpske, koji je uz Nacionalni park „Sutjeska“, organizator „OK festa“, najavljeno je da će prvog dana festivala na Tjentištu nastupiti bendovi „Brkovi“, „Bed kopi“ /Bad copy/ i „Zabranjeno pušenje“.

Drugog dana planirano je da posjetioce zabavljaju „Elemental“, „Ajzbrn“ /Eyesburn/ i Darko Rundek, dok je za posljednji dan predviđen nastup Ramba Amadeusa, „Darkvud daba“ /Darkwood dub/ i „Hladnog piva“.

Predsjednik Ferijalnog saveza Dubravko Suvara očekuje još bolju organizaciju i kvalitetniji festival od prošlogodišnjeg, kojeg su obilježili nastupi „Ortodoks keltsa“ i „Partibrejkersa“.

„Cilj nam je da ove godine imamo najbolji regionalni festival sa domaćim izvođačima. Razmišljali smo da li da već ove godine kontaktiramo svjetske izvođače, ali je naša procjena da se prvo etabliramo kao ozbiljan regionalni festival“, kaže Suvara.

On je podsjetio da su prošle godine tokom festivala u Nacionalnom parku „Sutjeska“ muzičke spotove snimili banjalučka grupa „Sopot“ i beogradska „Ortodoks kelts“.

„Spot grupe `Sopot` se nalazi među 20 najboljih na televizijskom kanalu `MTV Adria`, a ovih dana je premijerno prikazan spot grupe `Ortodoks kelts`. To je najbolja promocija Nacionalnog parka `Sutjeska`“, ističe Suvara.

On je napomenuo da će biti nastavljena saradnja sa Sarajevo film festivalom, tako da će posjetioci „OK festa“ moći da pogledaju aktuelne filmove.

Osim toga, i ove godine biće organizovan rafting rijekom Tarom, posjeta prašumi Perućica i šetnja do Trnovačkog jezera, koja se nalazi ispod najvećeg vrha BiH – Maglića.

Pored atraktivnih rok sastava, posjetioce će na after partiju, zabavljati izvođači elektronske muzike, a šasnu za promociju dobiće i neafirmisani rok bendovi, koji će nastupati kao predgrupe.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare