“Morača” iz Podgorice ukupni pobjednik

0

ZVORNIK – Kajak kanu klub /KKK/ “Morača” iz Podgorice osvojio je prvo mjesto na 8. Međunarodnom takmičenju sprint stazama u kajaku i kanuu na mirnim vodama, održanom danas na Zvorničkom jezeru, na kome je učestvovalo 120 sportista iz BiH, Srbije i Crne Gore.
Kajak kanu klub “Morača” osvojio je u ukupnom plasmanu 174 boda. Drugo mjesto pripalo je Kajak kanu rafting klubu /KKRK/ “Drina” iz Zvornika sa osvojena 172 boda, a treće ekipi “550” iz Žepča.

Na tamičenju su učestvovale ekipe Kajak-kanu rafting kluba /KKRK/ “Drina” iz Zvornika, KKK “550 Žepče” iz Žepča, KKK “Trebišnjica” iz Trebinja, “Zabrežje” iz Zabrežja kod Obrenovca, KKK “Filip Višnjić” iz Višnjićeva, “Nautički klub” iz Beograda i KKK “Morača” iz Podgorice.

Takmičenje je održano na stazama 200 i 500 metara u konkurenciji mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tehnički organizator ovog sportskog događaja je KKRK “Drina” Zvornik, a donatori Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, federalno Ministarstvo za raseljena lica i izbjeglice i opština Mali Zvornik.

Generalni pokrovitelj manifestacije je grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments