„Morača“ iz Podgorice ukupni pobjednik

0

ZVORNIK – Kajak kanu klub /KKK/ „Morača“ iz Podgorice osvojio je prvo mjesto na 8. Međunarodnom takmičenju sprint stazama u kajaku i kanuu na mirnim vodama, održanom danas na Zvorničkom jezeru, na kome je učestvovalo 120 sportista iz BiH, Srbije i Crne Gore.
Kajak kanu klub „Morača“ osvojio je u ukupnom plasmanu 174 boda. Drugo mjesto pripalo je Kajak kanu rafting klubu /KKRK/ „Drina“ iz Zvornika sa osvojena 172 boda, a treće ekipi „550“ iz Žepča.

Na tamičenju su učestvovale ekipe Kajak-kanu rafting kluba /KKRK/ „Drina“ iz Zvornika, KKK „550 Žepče“ iz Žepča, KKK „Trebišnjica“ iz Trebinja, „Zabrežje“ iz Zabrežja kod Obrenovca, KKK „Filip Višnjić“ iz Višnjićeva, „Nautički klub“ iz Beograda i KKK „Morača“ iz Podgorice.

Takmičenje je održano na stazama 200 i 500 metara u konkurenciji mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tehnički organizator ovog sportskog događaja je KKRK „Drina“ Zvornik, a donatori Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske, federalno Ministarstvo za raseljena lica i izbjeglice i opština Mali Zvornik.

Generalni pokrovitelj manifestacije je grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare