„Mikrofin“ obezbijedio nastavna sredstva za osnovnu školu

0

Predstavnik „Mikrofina“ iz Banjaluke Saja Ignjić uručila je danas direktoru Osnovne škole „Ljutica Bogdan“ u Kalinoviku Verici Elez donaciju nastavnih sredstava vrijednu 2.000 KM.

Elezova je zahvalila na donaciji i rekla da će nastavna sredstva i učila sigurno doprinijeti poboljšanju nastavnog procesa, jer su ih odabrali učitelji i predmetni nastavnici, koji su naveli šta su prioriteti.

Donaciju, između ostalog, čine globus, mikroskop, sportski rekviziti, magnetna tabla za najmlađe učenike, te trodijelna učiteljska tabla.

U „Mikrofinu“ ističu da je, osim značaja donacije za školu, za društvo u cjelini važno da postoje ovakve organizacije za koje termin „društvena odgovornost“ nije samo „mrtvo slovo na papiru“, nego obaveza koju sa lakoćom i zadovoljstvom provode, brinući o potrebama najmlađih.

Činjenica da je ova donacija došla u Kalinovik, mjesto u kome „Mikrofin“ nema svoje predstavništvo, ali ima određeni broj korisnika, i u jednu po broju đaka malu školu, potvrđuje da je briga za učenike iskrena i jednaka za sve, kažu u ovom mikrokreditnom društvu.

(www.palelive.com / www.kalinovik.info)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare