“Mikrofin” obezbijedio nastavna sredstva za osnovnu školu

0

Predstavnik “Mikrofina” iz Banjaluke Saja Ignjić uručila je danas direktoru Osnovne škole “Ljutica Bogdan” u Kalinoviku Verici Elez donaciju nastavnih sredstava vrijednu 2.000 KM.

Elezova je zahvalila na donaciji i rekla da će nastavna sredstva i učila sigurno doprinijeti poboljšanju nastavnog procesa, jer su ih odabrali učitelji i predmetni nastavnici, koji su naveli šta su prioriteti.

Donaciju, između ostalog, čine globus, mikroskop, sportski rekviziti, magnetna tabla za najmlađe učenike, te trodijelna učiteljska tabla.

U “Mikrofinu” ističu da je, osim značaja donacije za školu, za društvo u cjelini važno da postoje ovakve organizacije za koje termin “društvena odgovornost” nije samo “mrtvo slovo na papiru”, nego obaveza koju sa lakoćom i zadovoljstvom provode, brinući o potrebama najmlađih.

Činjenica da je ova donacija došla u Kalinovik, mjesto u kome “Mikrofin” nema svoje predstavništvo, ali ima određeni broj korisnika, i u jednu po broju đaka malu školu, potvrđuje da je briga za učenike iskrena i jednaka za sve, kažu u ovom mikrokreditnom društvu.

(www.palelive.com / www.kalinovik.info)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments