„Drina osiguranje“ pobjednik Međunarodnog turnira

0

MILIĆI – Na međunarodnom turniru u malom fudbalu u Milićima pobijedila je ekipa „Drina osiguranja“ iz Milića, koja je u finalnom susretu pobijedila „Tehnometal“ iz Vlasenice rezultatom četiri prema dva i time osvojila vrijednu nagradu od 10.000 KM.


„Tehnometal“ je za osvojeno drugo mjesto nagrađen sa 5.000 KM, dok je nagradu od 2.000 KM za treće mjesto osvojila ekipa „Sport kafe“ iz Milića.

Za najboljeg igrača sinoć završenog turnira proglašen je Mario Aladžić iz „Drina osiguranja“, najbolji strijelac je Nermin Kahvendžić iz iste ekipe, dok je za najboljeg golmana proglašen Bojan Bogičević iz ekipe „Sport kafe“.

Turnir je održan u okviru manifestacije „LJetnji festival kulture i sporta – Milići 2017“, čiji je generalni pokrovitelj kompanija „Boksit“, a generalni sponzor turnira bilo je milićko „Drina osiguranje“.

Nagrade je uručio generalni direktor „Drina osiguranja“ Miomir Durmić, koji je ekipama, u ime generalnog pokrovitelja festivala i sponzora turnira, zahvalio na učešću.

„Cilj ovog festivala je promocija sporta i kulture i svega onoga što je vrijedno i ambiciozno u tim oblastima društvenog života. Ovdje smo i da potvrdimo našu društvenu odgovornost i obavezu da podržimo kulturne i sportske aktivnosti“, rekao je Durmić.

Na turniru u Milićima učestvovalo je 13 ekipa iz Srbije, Federacije BiH i Republike Srpske, koje su se takmičile za nagradni fond od 24.000 KM.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare