“Del Arno bend” otvara “OK fest”

0

FOČA – Nastupom “Del Arno benda”, “Discipline kičme” i Josipe Lisac, na Tjentištu danas počinje Četvrti “Nektar OK fest”, na kojem će za tri dana na tri bine nastupiti 25 poznatih muzičkih bendova i di-džejeva iz zemalja regiona.


“Publika može da očekuje festivalsku set-listu hitova `Discipline kičme`, koja će se razlikovati od uobičajene koncertne”, najavio je nastup ove grupe njen frontmen Dušan Kojić Koja.

Organizatori obećavaju da će ovogodišnji Festival u svakom segmentu biti uspješniji od dosadašnjih izdanja.

Direktor “Nektar OK festa” Dubravko Suvara kaže da će za tri dana kroz Tjentište proći 30.000 posjetilaca, te da nema grada u bivšoj Jugoslaviji odakle nisu stigle rezervacije.

“Problem nam je nedostatak smještajnih kapaciteta, što pokazuje ili snagu festivala ili nedostatak ove destinacije, jer nam u ovom trenutku sigurno treba više od 6.000 smještajnih jedinica hotelskog tipa. U kampu očekujemo više od 2.500 posjetilaca”, rekao je Suvara.

Program prvog dana počeo je u 13.00 časova na novom “samer stejdžu” na bazenu Nacionalnog parka “Sutjeska”, gdje nastupaju izvođači elektronske muzike, a nastaviće se od 16.00 časova na “OK stejdžu” u “OK kampu”, gdje će publiku zabavljati bendovi “Strejt DŽekin” i “DŽastins DŽonson”.

Na glavnoj bini, na stadionu Sportsko-rekreativnog centra “Sutjeska” program popčinje u 19.30 časova nastupom grupe “Maljčiki”.

“Del Arno bend” će pred publiku izaći u 20.30 časova. Uslijediće zatim nastup “Discipline kičme”, od 22.00 časa i Josipe Lisac od 23.30 časova.

LJubitelji filmske umjetnosti uživaće u “OK sinema” zoni, koja se i ove godine realizuje u saradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras biti prikazan film “Sing strit”.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments