„Dan otvorenih vrata“ i pokazne vježbe

0

ISTOČNO SARAJEVO – Pripadnici Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo organizovali su „Dan otvorenih vrata“ za učenike osnovih škola i djecu iz vrtića, u okviru obilježavanja 4. aprila – Dana policije Republike Srpske.

Ispred Stanice javne bezbjednosti Istočno Sarajevo, pripadnici Jedinice za podršku izveli su nekoliko pokaznih vježbi – evakuacija povrijeđenih, borilačke vještine, vježbe sa psima tragačima, dok su pripadnici saobraćajne policije prezentovali sredstva rada kojima policija raspolaže.

Portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić naglasila je da se projektom „Dan otvorenih vrata“ želi pojačati saradnja policije i lokalne zajednice.

„Danas smo prezentovali opremu kojom raspolažemo i organizovali prigodan program koji je zanimljiv građanima i djeci. Na taj način pokušavamo da pojačamo partnerske odnose sa lokalnom zajednicom“, rekla je Tešićeva novinarima.

Ona je istakla da je policija danas pokazala svoju spremnost i osposobljenost.

U okviru obilježavanja Dana policije organizovano je i dobrovoljno davanje krvi, te edukativna predavanja na različite teme, dok će u subotu biti položeni vijenci i prislužene svijeće na spomen-obilježje poginulim pripadnicima policije Sarajevsko-romanijske regije.

 

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare