„BMD“ pobjednik turnira u malom fudbalu

0

MILIĆI – Međunarodni turnir u malom fubalu u Milićima završen je pobjedom milićke ekipe „BMD“ /“Boksit“- „Mileks“- „Drina osiguranje“/ koja je osvojila novčanu nagradu od 10.000 KM.
Ekipa „BMD“ sinoć je u finalu pobijedila ekipu „Opština Pale“ rezultatom 4:3.

Drugoplasiranoj ekipi sa Pala pripala je novčana nagrada od 5.000 KM, dok je nagrada od 2.000 KM pripala „Zekerić voću“ iz Tuzle, ekipi koja se plasirala na treće mjesto pobjedom nad ekipom „Auto-plac“ iz Valjeva rezultatom 7:0.

Po 100 KM nagrade dobili su najbolji strijelac turnira Dušan Ćirković iz milićkog „Samatinija“, najbolji golman Darko Milanović iz „BMD“ i najbolji igrač turnira Mario Aladžić iz „BMD“.

Na turniru je učestvovalo 13 ekipa iz BiH i Srbije, sa blizu 200 takmičara.

Turnir je organizovan u okviru LJetnog festivala kulture i sporta, koji organizuje Kompanija „Boksit“, a pokrovitelji su opština Milići, „Drina osiguranje“ i preduzeće „Mileks“.

Zatvarajući takmičenje, čiji je ovogodišnji nagradni fond iznosio rekordne 24.000 KM, direktor milićkog „Drina osiguranja“ Milomir Durmić rekao je da je ova osiguravajuća kuća, kao glavni pokrovitelj turnira, i ranije podržavala brojne kulturne i sportske manifestacije, kao i donatorske akcije.

„`Drina osiguranje` ove godne slavi 20 godina postojanja i rada. Mogu sa ponosom da kažem da smo već dvije godine lideri na tržištu osiguranja u Republici Srpskoj, a ovim pokroviteljstvom mi te uspjehe na prigodan način i obilježavamo“, rekao je Durmić.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare