“BH aluminijum” bilježi rast prodaje

0

VLASENICA – Vlasenički “BH aluminijum”, koji sa preduzećem “Alpro” iz Vlasenice posluje u sastavu grčke industrijske grupacije “Alumil”, u prošloj godini ostvario je rast prodaje od pet odsto, što u ovoj firmi koja se bavi prodajom aluminijskih građevinskih sistema smatraju odličnim rezultatom.

Direktor “BH aluminijuma” Vladan Nastić rekao je na današnjoj proslavi jubileja firme u Milićima da ohrabruje podatak da je i “sestrinska” firma, vlasenički “Alpro”, u 2012. godini ostvarila rast proizvodnje aluminijumskih profila za oko 10 odsto.

“Danas obilježavamo četvrtu godišnjicu postojanja i uspješnog rada firme `BH aluminijum`. Sumirajući prethodnu poslovnu godinu možemo da budemo prezadovoljni postignutim rezultatima i iskreno se nadamo da ćemo takav trend zadržati i u ovoj godini, posebno zato što smo u ovom periodu uspjeli da tržištu ponudimo neke nove proizvode”, rekao je Nastić.

Na današnjoj svečanosti u Milićima, kojoj su prisustvovali regionalni poslovni partneri “BH aluminijuma”, predstavnici vlaseničke firme prezentovali su i nekoliko novih proizvoda.

Nastić je rekao da je, prije svega, riječ o novom inovativnom sistemu profila S350, koji nudi ekonomična i tehniči superiorna rješenje tom sektoru.

Kupci proizvoda vlaseničke firme danas su informisani i o najnovijim dešavanjima i promjeni regulative EU u vezi sa građevinskim proizvodima.

“U tom kontekstu u martu smo organizovali posebnu obuku naših klijenata za `C` označavanje. Nastojimo da se našim kupcima nametnemo kao kvalitetan partner na koga mogu da se oslone u svakom trenutku”, naglasio je Nastić.

Povodom jubileja firme, 15 najagilnijih poslovnih partnera “BH aluminijuma” danas je nagrađeno zlatnim i srebrnim značkama grupacije “Alumil” i prigodnim plaketama.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments