„Amk“ iz Sarajeva pobjednik prvenstvene trke „Of roud“

0

ZVORNIK – Klub „AMK-SA“ iz Sarajeva ukupni je pobjednik treće prvenstvene trke „Of roud“ Saveza BiH, koja je vožena na području grada Zvornika i opštine Osmaci sa ukupno 52 takmičarske posade. Drugo mjesto u poretku klubova pripalo je „Grand Hercegovini“, a treće „Herceg pro timu“ Široki Brijeg.

U „soft“ kategoriji prvo mjesto osvojio je Haris Gadžo iz kluba „Of roud“ Sarajevo, drugo mjesto Radosav Begić iz kluba „Herceg pro tim“ i treće Dragan Pejović iz kluba „Tajfun 4×4“ /Bileća, Gacko, Trebinje/.

U „hard“ kategoriji prvo mjesto pripalo je Ivici Šariću iz „Grand Hercegovine“, drugo mjesto Draženku Antoniću iz kluba „Kozara 4×4“ Kozarska Dubica i treće mjesto Tomislavu Ivankoviću iz „Grand Hercegovine“.

Predsjednik zvorničkog Auto-moto kluba „Ekstrem 4×4“ Igor Mlađenović rekao je novinarima da se trka vozila u klasama „soft“ u dužini od 126 kilometara i „hard“ na dionici 28 kilometara.

Mlađenović, koji obavlja i funkciju predsjednika „Of-roud“ Saveza BiH, rekao je da su se specijalni ispiti vozili u šumskom predjelu Capardi, a ispit spretnosti na poliginu Ulice kod Zvornika.

On je pojasnio da se trka odvijala na teritoriji grada Zvornika i opštine Osmaci, odnosno u na području Capardi, Crnog vrha i Oraovca.

Mlađenović je podsjetio da je trka memorijalnog karaktera, organizovana kao znak sjećanja na lik i djelo Miše Blagojevića iz Zvornika, koji je bio predsjednik Rafting kluba „Eko Drina“ Zvornik.

Mlađenović je, nakon proglašenja pobjednika i podjele pehara, medalja i zahvalnica, rekao da je trka uspješno završena na izuzetno zahtjevnim stazama, dodavši da dvije posade zbog kvara na džipovima nisu stigle do cilja, ali su uspješno izvučene.

On je najavio da će se četvrta trka „Of roud“ Saveza BiH održati prvog vikenda u julu u Kladnju.

Organizator današnje trke je zvornički Auto-moto klub „Ekstrem 4×4“, a pokrovitelj grad Zvornik.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare