Putevi prohodni, u toku dana posipanje

6

Svi putevi koje održava preduzeće „Komunalno“ na području opštine Pale su prohodni, a u toku dana obaviće se posipanje abrazivnim materijalom, rekao je Srni vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Bogdan Klačar.

„Ekipe na terenu trenutno dodatno čiste javne površine, šetališta, trotoare, prilaze institucijama i ustanovama, te parkinge“, naveo je Klačar.

Prema njegovim riječima, u toku dana će se izvršiti finalno čišćenje i uklanjanje snijega gdje jutros nije bilo moguće zbog parkiranih automobila.

„Molimo građane da ne izbacuju snijeg iz svojih dvorišta na kolovoz, jer dolazi do njegovog sabijanja, smrzavanja i postaje ozbiljan problem vozačima i pješacima“, poručio je Klačar.

Klačar navodi da snijeg očekuju i u narednim danima, tako da će u pripravnosti imati kompletnu mehanizaciju firme „Komunalno“ i kombinovanu građevinsku mašinu sa nožem za razgrtanje snijega, vlasništva paljanskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.

On je dodao da na lageru imaju dovoljno industrijske soli i posipnog materijala, a ispostavilo se ispravno što je za prethodnu i ovu godinu projektovana nabavka 80 tona soli, odnosno 20 tona više od redovne količine.

„Tako da smo uspjeli povećati broj ciklusa i ulica koje posipamo“, naveo je Klačar.

Preduzeće „Komunalno“ Pale je 24 časa na usluzi građanima, a sve informacije, zahtjevi i primjedbe mogu se uputiti putem telefona ili mejla koji se nalaze na zvaničnoj internet stranici preduzeća ili putem društvenih mreža.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
6 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

nemojte zuriti

Postoje li trotoari

Ni petlja pe postoji samo magistrala izgleda.

Radi l’ aplikacija?? da možemo prijaviti komunalne probleme…

Nikad Pale nisu bile lošije očišćene! Posebno trotoari i pješačke površine. Užas!

Oni umjesto da ciste vozikaju se i kuliraju sa traktorcicima a trotoari zatrpani sramota