Putevi prohodni

9

Putevi koje održava javno preduzeće „Komunalno“ Pale su prohodni, a rano ujutru će sa punim kapacitetima završiti čišćenje prilaza školama, javnim ustanovama i drugim objektima od šireg društvenog značaja, izjavio je Srni vršilac dužnosti direktora ovog preduzeća Bogdan Klačar.

Klačar je dodao da će i tokom sutrašnjeg dana mehanizacija biti na terenu, kao i ekipe koje će ručno ili uz pomoć rolbi – manjih mašina za čišćenje, uklanjati snijeg.

On je zahvalio građanima za razumijevanje i apelovao da prilikom čišćenja svojih dvorišta ne izbacuju snijeg na kolovoz, jer to stvara ogromne probleme vozačima kada dođe do njegovog smrzavanja.

Prema njegovim riječima, paljansko preduzeće „Komunalno“ je 24 časa tokom sedam dana dostupno za sve sugestije, hitne intervencije i dojave.

Klačar ističe da su neke opštine Sarajevsko-romanijske regije pred proglašenjm vanredne situacije zbog snježnih padavina, ali da optšina Pale za sada ne razmatra tu opciju.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
9 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Putevi neprohodni. Bolji naslov. Mada isto svake godine, ništa se ne mjenja specijalno.

ovaj klacar se 18 puta oglasio i samo govori kako ciste… da cistite ne bi trebalo da toliko saopstavate

A šta ste se uhvatili Klačara. Isto je bilo i prije njega.

Jeste isto je bilo a jel treba tako da bude dok opština poklanja milione olimpijskom centru narod ne može proći ulicama pala i sad svi treba da aplaudiramo što je neko objavio da će čistiti puteve a ne čisti ja sam sad iz sarajeva došao pa nek neko ode i pogleda kako čiste ulice u gradu gdje se sav snijeg mora odvući na kamionima.

Kako moltissimo kako se ne moze proci izlazis lì ti uopste vani pogledaj malo bolje.

Kakvo Sarajevo spominjes, naucite prvo napraviti ulicu siru od metar.

Sto prije shvatite da Trkulja nikad vise nece biti direktor komunalnog bice vam lakse.

Ne radi se o tome ko je direktor nego kako su ociscene ulice. I vas i njihov kadar je isti q.c.

Može li opština finansirati odgovorne u Komunalnom i pošalje ih u neku gradsku sredinu pa da vide kako se čiste gradske površine, posebno ulice, trotoari, trgovi i dr. Naši komunalci vjerovatno nisu nikad vidjeli da se nagomilana brda snijega, naročito na raskrsnicama, tovare u kamione i odvoze ga i tako rasterećuju javne površine…
U Palama čišćenje snijega podrazumijeva bagere koji zgrne snijeg u gomile i tako dočeka proljeće.