Pušten u rad šestosjed na Skočinama

0

Na Jahorini je danas pušten u rad i šestosjed na stazi Skočine, vrijedan 12 miliona KM, a na ovoj stazi je urađen i sistem vještačkog osnježavanja, rekao je Srni rukovodilac za sport i ski staze Miro Kalem. On je potvrdio da je sredstva za projekat izgradnje šestosjeda obezbijedio Olimpijski centar Jahorina.

„Danas su na Jahorini u rad puštene sve instalacije. Staze su odlične, obezbjeđenjene i obilježenje“, rekao je Kalem i dodao da su ljubitelji skijanja već na Jahorini.

Kalem je istakao da je visina snijega oko 70 centimetara, a sa uređenim stazama danas su idealni uslovi za skijanje na ovoj planini.

Portparol Olimpijskog centra Jahorina Zorica Stojanović istakla je da je na ovoj planini danas počeo i program „Jahorina ski end fan“ u okviru kojeg će u naredna dva mjeseca – do kraja zimske sezone, za posjetioce biti organizovane brojne žurke, adrenalinski sportovi i drugi sadržaji.

Stojanovićeva je naglasila da su u okviru ovogodišnjeg programa planirani dječiji „snježni park“, zone za snoubord i snoutjub, di-džej i apreski žurke, kao i Adrenalin fest.

Ovaj vikend predviđen je za medije, kojima su predstavljeni najavljeni sadržaji.

(www.palelive.com / Srna / foto: OC Jahorina)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare