Pucnjava u Istočnoj Ilidži

0

ISTOČNO SARAJEVO – Ispred trgovinske radnje „Tik-tak“ u Istočnoj Ilidži nepoznati počinioci su iz automobila „mercedes“ pucali na lica Dž.E. i B.Dž, nastanjena u Kantonu Sarajevo, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Policija je juče oko 4.35 časova, nakon dojave, izašla na lice mjesta gdje je zatekla Dž.E. i B.Dž. koji su tvrdili da su ih pratila nepoznata lica u „mercedesu“ od hotela „Bosna“ na Ilidži, preko Hrasnice Kanton Sarajevo, do trgovinske radnje, te prema njima ispalila četiri hica.

U toku uviđaja pronađene su dvije čaure kalibra devet milimetara. Nadležni tužilac upoznat je o ovom slučaju, a saznanja su proslijeđena nadležnoj Policijskoj upravi u Kantonu Sarajevo.

Protiv lica čiji su inicijali S.Nj. i O.Z. podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, jer su u samostalnoj ugostiteljskoj radnji „Teša“ Istočno Novo Sarajevo fizički napala R.T. kojem je ukazana pomoć u Domu zdravlja.

Službenici Policijske stanice Višegrad podnijeli su zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv šesnaestogodišnjaka iz Višegrada, koji je u alkoholisanom stanju razbio staklo na izlogu, kao i protiv njegove majke P.Z. zbog propuštenog staranja o maloljetniku.

Evidentirana je i saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom u Istočnoj Ilidži.

Pripadnici policije kontrolisali su 131 vozilo i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 87 prekršajnih naloga, legitimisali 16 lica, te iz saobraćaja isključili 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola i dva vozila radi isteka registracije.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare