Pucao iz pištolja u kafiću

0

ISTOČNO SARAJEVO – Okružnom tužilaštvu u Trebinju podnesen je izvještaj protiv Danila Danilovića iz Foče zbog izazivanja opšte opasnosti i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.Fočanskoj policiji je u subotu, 18. maja, oko 23.45 časova prijavljeno da nepoznato lice puca iz vatrenog oružja u Ugostiteljskom objektu „9“, koji se nalazi u Beogradskoj ulici, te da se u navedenom objektu nalaze Danilović i lice čiji su inicijali Ž.A, odranije poznati policiji.

Pripadnici policijske Jedinice za podršku su se prilikom dolaska na lice mjesta mimoišli sa vozilom „golf 4“, u kojem su uočili dva navedena lica, a jedan od njih je kroz otvoren prozor automobila ispalio metak iz vatrenog oružja, nakon čega su se velikom brzinom udaljili u nepoznatom pravcu.

Nedugo nakon pomenutog događaja, žena R.D. je prijavila da je Danilović polomio zadnje vjetrobransko staklo na vozilu „fiat stilo“, vlasništvo njenog supruga M.D.

Dolaskom na lice mjesta policija je zatekla Danilovića da je rukom udario ženu. Nakon što se oglušio na naređenje policijskih službenika da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, imenovani je prišao i uz vrijeđanje i prijetnje udario policijskog službenika u grudi.

Policija je Danilović i Ž.A uhapsila i sprovela u službene prostorije.

Policija je izvršila uviđaj i u Ugostiteljskom objektu „9“, pronašla sedam čaura gasnog pištolja, a navedeni pištolj pronađen je na ulazu u zgradu u kojoj živi Danilović.

Istog dana, Danilović je predat Okružnom tužilaštvu u Trebinju, dok je Ž.A. saslušan u svojstvu svjedoka, nakon čega je pušten iz službenih prostorija.

Pripadnici policije kontrolisali su 165 vozila i vozača, uručili 93 prekršajna naloga, legitimisali 13 lica, te iz saobraćaja isključili jednog vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare