Prvi međunarodni ju jitsu turnir “Trofej Jahorine Pale open 2018”

0

Poštovani ljubitelji sporta, ovom prilikom predstavljamo vam još jedan uspješan sportski kolektiv iz Pala. Radi se o Ju jitsu klubu “Jahorina” koji za nepune dvije godine postojanja broji 70 članova koji treniraju ovu plemenitu borilačku vještinu.

Proteklih dana članovi ovog kluba vratili su se sa ljetnog “Ju jitsu kampa Trebinje 2018” kako bi u svom klubu nastavili pripreme za nastup na prvom međunarodnom Ju jitsu takmičenju pod nazivom “Trofej Jahorine Pale open 2018” koje će se održati u SPC Peki u Palama 08. septembra 2018. godine, čiji organizator je Ju jitsu Savez Republike Srpske i Ju jitsu klub “Jahorina”.

Na ovom turniru nastupiće klubovi iz zemalja regiona: Srbije, Makedonije, Crne Gore i Hrvatske kao i klubovi iz Republike Srpske. Očekuje se učešće od 15 klubova i oko 200 takmičara.

U Ju jitsu klubu “Jahorina” treninge izvode tri trenera:
– Dejan Jerkić – magistar nauka fizičke kulture, majstor Ju jitsu I dan i majstor karatea I dan;
– Stefan Bosiljčić – profesor fizičkog vaspitanja i sporta, majstor Ju jitsu I dan;
– Stefan Abula, apsolvent, majstorski kandidat.

Svi treneri iza sebe imaju dugogodišnje takmičarsko iskustvo kako nastupajući za Ju jitsu reprezentaciju Republike Srpske, tako i izvan nje. Oni ovom prilikom pozivaju građane Pala da posjete SPC Peki na dan takmičenja, da budu dragi gosti i na taj način podrže 40 članova njihovog kluba koji će se boriti za medalje. Ulaz na takmičenje je besplatan.

Još jedna novost iz ovog kluba jeste da je počeo upis novih članova u klub. Topla preporuka omladini našeg grada jeste da se pridruže ovom sportskom kolektivu, jer mjesto dobrog treninga ima svoju adresu, a to je Ju jitsu klub “Jahorina”. Treninzi u ovom klubu održavaju se ponedeljkom, srijedom i petkom od 18.00. do 19.30. i 19.30. do 21.00. časova u TC Best.

Autor: Čedo Matović je rođen u selu Previla, opština Foča. Penzioner, veliki zaljubljenik u sport i prirodu i najstariji “border” na Palama.

 

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments