Prva zimska Moto žurka MK „Pale“

0

U organizaciji Moto kluba „Pale“ u subotu, 11.02.2017. godine u restoranu „Poljice“ na Jahorini održaće se zimska moto žurka. Ovo je prva žurka ovog mladog kluba, osnovanog prije nešto više od osam mjeseci.

Skup bajkera, ali i svih drugih ljubitelja dvotočkaša planiran je u 13.00 časova ispred objekta, gdje će uz piće i hranu započeti DJ tehno parti. Od 16.00 časova u restoranu počinje rok svirka lokalnog benda. Program će pratiti igra bajkera na skijama, a najbolja ekipa biće i nagrađena. Ono što Paljani obećavaju je gostoprimstvo i odličan provod.

Žurka predstavlja odličan vid promocije kluba, motociklizma, opštine Pale, grada Istočno Sarajevo, njegove turističke ponude i olimpijske ljepotice Jahorine, jer se očekuje dolazak bajkera iz mnogih Moto klubova iz Republike Srpske, Federacije BiH i zemalja u okruženju.

Nakon uspješne realizacije akcije „Moto-mrazevi“ u decembru 2016. godine Moto klub „Pale“ odlučio je krenuti stopama kolega i organizovati Prvu zimsku moto žurku. Nakon toga kreće priprema motora, opreme i iščekivanje toplijih dana.

Moto klub „Pale“ u julu 2017. godine planira putovanje do Svete Gore i posjetu manastiru Hilandar.

(www.palelive.com / A.G.)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare