Prva zbirka pjesama Vedrana Furtule

0

Iz štampe je izašla zbirka pjesama pod nazivom “Iskrenja”, prvenac našeg sugrađanina Vedrana Furtule, u izdanju izdavačke kuće “Nova Poetika” i “Argus books & magazines”, Beograd.

Zbirka će zvanično biti promovisana na 58. Beogradskom međunarodnom sajmu knjiga, koji se održava od 20. do 27. oktobra 2013. godine (Hala 4, Štand “Nova Poetika”), a između ostalih brojnih autora, kao specijalni gost izdavačke kuće, učestvovaće i Bilja Krstić & Bistrik Orchestra, sa novim acapella albumom “Izvorište” i istoimenom knjigom (izdanja PGP RTS i Nova Poetika). Link i link.

Za one koji nisu u mogućnosti da posjete ovogodišnji Beogradski sajam, zbirku će uskoro moći pronaći u pozajmnim odjeljenjima sljedećih biblioteka: Narodna biblioteka Pale, Narodna biblioteka Trebinje i Narodna i univerzitetska biblioteka Republike Srpske – Banja Luka.

Takođe, zbirku je moguće naručiti i online putem “ARGUS Books&Magazines“.

S obzirom da je riječ o ograničenom tiražu, o eventualnoj daljoj distribuciji bićete naknadano obaviješteni. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na: estavela5@gmail.com, sekretarpoetika@gmail.com ili redakciji Palelive portala.

Vedran Furtula rođen je 13.08.1984. godine u Sarajevu. Osnovnu i srednju školu završio je u Palama. Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Sarajevu 2009. godine. Ovo je njegova prva zbirka poezije. Vedran trenutno živi i radi u Trebinju.

Poklanjamo pet primjeraka knjige preko Facebooka

Povezano:

Groblje, U nigdini

(www.palelive.com)

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments