Protest zaposlenih u Studentskom centru Pale

0

Dio zaposlenih radnika Studentskog centra Pale danas je protestovao ispred Studentskog doma “Koran”, zbog navodnih nepravilnosti, nezakonitih radnji i mobinga direktora ovog centra Dragana Bjelajca.

Radnici tvrde da su izloženi prijetnjama, ucjenama, pokretanjem disciplinskih postupaka bez pravog razloga i nezadovoljni su radom ovog direktora. Dio radnika se obratio i Opštinskom odboru SNSD-a, čiji je Bjelajac član kako bi pokušali riješiti problem.

“Tražili smo na sve načine da se problemi riješe na miran način, međutim ništa nije pomoglo i mi smo bili prinuđeni da danas izađemo na ulicu i protestujemo”, izjavio je ispred radnika Ranko Klačar.

Direktor Studentskog centra Pale Dragan Bjelajac je odbacio optužbe i izjavio da se mjere koje on sprovodi odnose samo na “neradnike” i da prijetnje koje mu radnici pripisuju nisu tačne.

“Disciplinske mjere se odnose na neradnike. Od kada sam ovdje došao tražim od svih zaposlenih red i rad. Svaki radnik mora dolaziti na vrijeme na posao i obavljati one poslove za koje je zadužen”, izjavio je Bjelajac.

Bjelajac je medijima rekao da su studenti koji su osjetili bolove u stomaku prije nekoliko dana dobro i da nisu bilo novih prijavljenih slučajeva.

“U uzorcima hrane, koji su uzeti iz kuhinje Studentskog doma “Koran” na Palama, nisu pronađene opasne bakterije ešerihija i salmonela”, izjavio je Bjelajac.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/protest-studentski-centar-pale-april-2014/] width=[54] height=[54] title=[Protest zaposlenih u Studentskom centru Pale] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb54_] thumb_cache_dir=[thumbs54] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

Vezano:

Bjelajac: Svi studenti su dobro

Zbog bolova u stomaku pomoć zatražilo sedam studenata

(www.palelive.com)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments