Proteklog vikenda rekordna posjećenost

0
292

Na Jahorini je proteklog vikenda ponovo oboren rekord u broju posjeta koje su za 89 odsto veće u odnosu na isti period prošle godine, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Proteklog vikenda Olimpijski centar “Jahorina” oborio je i rekorde po ostvarenim prihodima koji su dostigli gotovo 7.000 KM, odnosno, veći su za 88 odsto u odnosu na iste datume prošle godine, što je ujedno i najveća zarada koju je Centar ostvario tokom jednog ljetnjeg vikenda.

Olimpijski centar “Jahorina” je uz podršku sponzora proteklog vikenda za najmlađe posjetioce organizovao “potragu za blagom” u kojoj je više od 80 malih istraživača po jahorinskim padinama tražilo skriveno “slatko blago”.

U saopštenju se dodaje da se ljetnja sezona na Jahorini i dalje nastavlja i posjetiocima se uz promotivne pakete i tematske vikende pruža neograničen broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje.

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je porodicama, ali i svima koji vole odmor da provode aktivno uz adrenalin i sport.

Do kraja ljeta posjetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom školskog vikenda koji će trajati od petka do nedjelje, 31. avgusta do 2. septembra.

U subotu, 1. septembra, od 12.00 časova posjetioci Jahorine imaće priliku da se takmiče u ljetnjem sankanju na tjubing stazi dječijeg grada Poljice.

(www.palelive.com / Srna)

Postavi komentar

Komentarišite prvi!

avatar