Protekli vikend najposjećeniji ove zime

0

Na Jahorini je protekli vikend bio najposjećeniji u toku ove zimske sezone, sa više od 10.000 skijaša i gotovo 90.000 vožnji, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

Vikend na Jahorini obilježio je niz zanimljivih dešavanja – u subotu predstava „Ero sa ovoga svijeta“, a u nedjelju promocija brenda „Lopar internacional“ u Olimpijskom baru na vrhu planine. Goste je u dane vikenda animirao i Rambo Amadeus.

U saopštenju se ističe da je na Jahorini ove sezone, uprkos nedostatku snježnih padavina, zabilježen rastući trend i kada je riječ o broju prolaza, broju skijaša, ali i prometu.

Do sada je skijalo više od 160.000 skijaša, ostvareno je više od milion prolaza, a promet je prestigao 5.000.000 KM, što je povećanje za gotovo 40 odsto u odnosu na prethodnu godinu koja je bila najuspješnija po svim paramterima.

U narednim danima na Jahorini je najavljena dobra zabava uz pregršt zanimljivih događaja.

Idućeg vikenda, 15. februara, u 14.00 časova zakazan je treći „Apres ski parti“ sa bendom „Regina“ u Olimpijskom baru, a nakon toga od 16.00 časova „Tabači za Vas“.

U nedjelju, 16. februara, u 12.00 časova uslijediće „Red bul hom ran pre parti“ u Olimpijskom baru na vrhu.

U nedjelju, 23. februara od 12.00 časova biće održana tradicionalna humanitarna trka „Skijaj za život“, a od 14.00 časova humanitarni parti sa „OK bendom“ na platou Poljice.

Na Jahorini će 7. marta biti organizovana cjelodnevna zabava, a od 20.00 časova planiran je dugoočekivani nastup poznatog muzičara DŽibonija.

(www.palelive.com/Srna)

 

 

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare