Proslava Vidovdana i 55 godina poslovanja

0

MILIĆI – U Kompaniji „Boksit“ iz Milića ovog vikenda će, povodom 55 godina rada i praznika Vidovdana, biti otvorena dva proizvodna kapaciteta, te organizovan kulturno-zabavni i sportski program, najavljeno je danas iz ovog preduzeća.

Na terenima „Boksitovog“ sektora ugostiteljstva sutra će biće organizovan teniski turnir za mlađe kategorije, a u večernjim časovima u Domu rudara upriličena projekcija filma „Marš na Drinu“.

Završnica teniskog turnira planirana je za subotu, 28. juna, a istog dana biće odigrana i revijalna fudbalska utakmica veterana, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću kompanije „Boksit“.

U okviru kulturno-zabavnog programa u kompleksu „Boksitovog“ motela u subotu će nastupiti folklorni ansambl, a u večernjim časovima u Domu rudara Milan Gutović Lane izvešće predstavu „Obično veče“.

Prema programu manifestacije, u nedjelju, 29. juna, u 13.00 časova planirano je otvaranje fabrike kartonske ambalaže, u 13.30 časova puštanje u pogon linije za proizvodnju namještaja u „Boksitovom“ sektoru „Drvoprerada“, a u 14.00 časova otkrivanje spomen-biste Gavrilu Principu u milićkom Parku velikana, navodi se u saopštenju.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments