Pronađeno oružje tokom hapšenja zbog krađe vozila

0

Pripadnici CJB Istočo Sarajevo pronašli su veću količinu oružja u mjestu Čeljugovići tokom uhapšenja lica čiji su inicijali D.C, zbog više krađa vozila.“U toku ovog hapšenja koje se desilo na posjedu vlasništvo lica čiji su inicijali P.S. u mjestu Čeljugovići u jednom od pomoćnih objekata pronađena je veća količina minsko-eksplozivnih sredstava“, rekla je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Ona je dodala da će protiv vlasnika objekta P.S. biti podnesene tri krivične prijave zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja, pomaganja izvršiocu nakon izvršenja krivičnog djela i priprema izvršenja krivičnog djela.

Pripadnici CJB Istočo Sarajevo juče su oko 17.30 časova uhapsili tridesetpetogodišnjeg D.C. sa Pala za kojim je CJB Istočno Sarajevo u januaru prošle godine raspisao potragu zbog sumnje da je učestvovao u više krađa vozila na području Kantona Sarajevo.

D.C. se od raspisivanja potrage nalazio u bjekstvu, a u trenutnku hapšenja bio je u prostorijama firme ‘RMG’, vlasništvo P.S, u mjestu Čeljugovići u opštini Istočni Stari Grad.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Danilu Cicoviću, a vlasnik prostorija u kojim je zatečen Cicović i pronađeno oružje je,nezvanično, Peđa Spaić.

Nakon lišavanja slobode D.C. je sproveden u Policijsku stanicu Pale, a nakon toga predat Kantonalnom sudu u Sarajevu na dalji postupak.

Vezane vijesti – Uhapšen muškarac zbog krađe vozila

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare