Pronađena mrtva šezdesetosmogodišnja žena

0

ZVORNIK – Šezdesetosmogodišnja R.N. iz naselja Jasenica kod Zvornika pronađena je mrtva na livadi gdje je radila, potvrdio je danas komandir Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik Saša Ilić.
Ilić je rekao Srni da su vatrogasci sinoć gasili požar, koji je zahvatio područje od oko šest kilometara od Jesenice do Lokanja, i da im je javljeno da se u blizini na livadi nalazi mrtva žena, kod koje pronađena motika.

„Obdukcija će pokazati koji je uzrok smrti, ali je i to područje bilo u zoni dima i vatre“, rekao je Ilić i dodao da je, nezvanično, pronađena mrtva Radojka Nikolić.

Ilić je istakao da su od petka, 16. pa do nedjelje, 18. marta, na području zvorničke opštine registrovana 44 požara na kojima su intervenisali vatrogasci.

„Požari su izazvani paljenjem korova na livadama i njivama“, rekao je Ilić i dodao da su vatrogasci samo juče lokalizovali 22 šumsko-poljska požara.

Prema njegovim riječima, požari su se javljali u selima od Jasenice, Lokanj, Pilice, Donjeg Šepka, Branjeva, Šetića, odnosno skoro cijela zvornička opština je bila na izvjestan način na udaru vatre.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments