Pronađena dva tijela

0

Na području opštine Pale pronađena su tijela muškarca i žene za koji umrli prirodnom smrću.
Tijelo B.O. pronašao je njegov rođak na livadi u mjestu Podloznik, a u porodičnoj kući u paljanskom mjestu Potoci pronađena je T.3, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Dvije ženske osobe teško su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Han Pijesak – Podromanija, u mjestu Mrkalji.

Povrijeđena su lica čiji su inicijali Ž.D. i Š.N. kada je zbog neprilagođene brzine automobil „golf tri“ sletio s puta i prevrnuo se. Vozilom je upravljala G.R. iz Pala.

Policija je uhapsila dva lica koja su u noći između 21. i 22. avgusta iz frižidera trgovinske radnje „Tandem“ u Istočnoj Ilidži ukrala 13 paketa mlijeka za kafu i oko sto boca i limenki piva.

H.E. i S.N. su priznali da su počinili ovo krivično djelo i protiv njih će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Policija je u posljednja 24 časa kontrolisala 180 vozila i vozača, podnijela je dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručila je 115 prekršajnih naloga i iz saobraćaja je isključila pet vozila – tri zbog isteka registracije i dva, jer su bila pretovarena.


(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments