Promocija Zlatarskog sira i vina na Gradskoj pijaci Pale

0

Na Gradskoj pijaci Pale danas se održava promocija i degustacija kvalitetnog Zlatarskog sira, a posjetioci će moći da probaju i vrhunska vina Vranac i Krstač sa „Plantaže 13. juli“. 

Sa godišnjom proizvodnjom od oko 22 miliona kilograma grožda, kompanija „13. jul Plantaže“ je najveći proizvođač vinskog i stonog grožđa, vina i lozove rakije u regionu. Tržišno liderstvo potvrđuje i plasman preko 17 miliona flaširanih proizvoda godišnje. Proizvodi „Plantaža“ se izvoze u preko 25 država – od zemalja regiona, preko Evropske unije, Rusije, Kine i Australije, do Kanade i SAD.

Zlatarski sir u tankim kriškama, proizveden po receptu baka, od kravljeg mlijeka sa planinskih pašnjaka i zdrave životne sredine, koji ima veliku reputaciju na tržištu je na listi proizvoda zaštićenog geografskog porijekla. Zlatarski sir će biti dostupan u svakodnevnoj ponudi na Gradskoj pijaci Pale.

U mliječnom dijelu pijace svakog dana posjetioci će moći da kupe Zlatarski sir, sir sa tucanom paprikom, sir sa sjeckanom paprikom, papriku u pavlaci, mladi sir, slani i slatki kajmak, zlatarsku urdu.

(www.palelive.com)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare