Održana svečana promocija diplomaca u okviru Dana Filozofskog fakulteta

0

Danas je na Ekonomskom fakultetu u Palama održana svečana promocija magistara nauka, mastera i diplomiranih studenta Filozofskog fakulteta Pale.

Filozofski fakultet u Palama godišnje organizuje dvije svečane promocije, a prva se organizuje uoči krsne slave Svetog Jovana Bogoslova.

Danas je promovisano 80 diplomiranih studenata, 21 mastera i 4 magistra nauka, a u subotu je najavljeno otvaranje naučnog skupa „Nauka i stvarnost“ na kome će se ove godine okupiti oko 180 naučnih radnika koji će kroz rad u 11 sekcija izložiti 150 radova.

U okviru Dana fakulteta 66 godina postojanja i 23 godine rada u Republici Srpskoj biće otvorena i 6. Matematička konferencija Republike Srpske.

Filozofski fakultet Univerziteta U Istočnom Sarajevu baštini naslijeđe Filozofskog fakulteta iz Sarajeva, osnovanog 1950. godine. Rad Fakulteta obnovljen je u Istočnom Sarajevu 1993. godine. U međuvremenu Filozofski fakultet je izrastao u najveću visokoškolsku ustanovu na Univerzitetu, na kojoj trenutno studira oko 2000 studenata.

{yoogallery src=[/images/stories/reportaze/filozofski-fakultet-promocija-20-5-2016/] width=[87] height=[87] title=[Promocija Filozofski fakultet] style=[lightbox] effect=[fade] spotlight=[1] prefix=[thumb87_] thumb_cache_dir=[thumbs87] thumb_cache_time=[1440] load_lightbox=[1] thumb=[plain] rel=[lightbox[mygallery]] load_lightbox=[1] resize=[1] order=[asc] count=[50]}

(www.palelive.com / Foto Vasić)


Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare