Prohodni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije

4
Arhivska fotografija

Svi magistralni i regionalni putevi na području Sarajevsko-romanijske regije očišćeni su i prohodni, i saobraćaj se odvija bez poteškoća, rekao je jutros Srni tehnički direktor „Romanijaputeva“ sa Sokoca Dragan Buloščić.

Buloščić je naveo da su prohodni i bezbjedni za saobraćaj pravci prema Jahorini i preko Pala i preko Trebevića.

„Apelujem da vozači teretnih vozila na vrijeme stave zimsku opremu – lance, jer kada ih ne koriste dolazi do zastoja na određenim dionicama“, napomenuo je Buloščić.

Prema njegovim riječima, ekipe su na terenu i nastavljaju sa čišćenjem snijega, a abrazivnog materijala ima dovoljno.

U nadležnosti „Romanijaputeva“ je održavanje i čišćenje magistralnih i regionalnih puteva u Sarajevsko-romanijskoj regiji, i to od Lapišnice preko Podromanije do Han Pijeska i od Vardišta do Čajniča, kao i oba putna pravca prema Jahorini, preko Pala i Trebevića.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se na komentare članka
Obavještavaj me o
4 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

I lokalni putevi na području opštine Pale prohodni, očišćeni i posuti, to je ljepota božija.

,,Prohodnost“ na Lapišnici srijedu naveče, kada je padao snijeg, ravna katastrofi.

Rad, odnosno nerad komunalnog preduzeća ove zimske sezone je nevidjena bruka i sramota. Često pomislim da su odlučili da jednu sezonu ništa ne rade ne bi li smanjili troškove i sanirali finansijsko stanje. Put od Gradske pijace prema zgradi opštine kao da je izbombardovan.

Do sada nisu posipali kamen po Palama, samo po magistranom putu, a ove godine imamo kamene ulice i u Palam. U kratke ulice ne ulaze čistači, što točkovi izbace i jugov oduva to ti je.