Program „Petrovdanskih dana“

0

VLASENICA – Oko 15.000 KM biće izdvojeno iz opštinskog budžeta za organizaciju ovogodišnjih „Petrovdanskih dana kulture i sporta“, manifestacije koja se svake godine pod pokroviteljstvom opštinskih vlasti tokom jula održava u Vlasenici.

Načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović izjavio je Srni da će manifestacija i ove godine Vlaseničanima i njihovim gostima ponuditi različite sportske i kulturno-zabavne sadržaje.

„Petrovdanski dani“ biće otvoreni u ponedjeljak, 7. jula, kolažnim programom pod nazivom „Dječiji dan“, a zvaničan završetak manifestacije biće obilježen 27. jula muzičkim programom u Domu kulture.

„Program je zaista bogat i vjerujem da će svako moći da izabere sadržaje prema vlastitom ukusu. U toku od 20 dana imaćemo filmske projekcije, izložbe slika i ručnih radova, književne susrete, koncerte izvornih narodnih pjesama i nastupe guslara, takmičenja u malom fudbalu, basketu i šahu, planinarski pohod i brojne druge manifestacije“, rekao je Todorović.

U okviru „Petrovdanskih dana“ 20. jula biće održano državno takmičenje u brdskom biciklizmu, a u prvoj sedmici avgusta tradicionalna brdska auto- trka, koja se programski uklapa u manifestaciju, rekao je načelnik opštine Vlasenica Dragoslav Todorović.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare