Program „`Koka-Koline` podrške mladima“ okupio 90 učesnika

0

Dvodnevni program „`Koka-Kolina` podrška mladima u BiH“, koji je juče počeo na Ekonomskom fakultetu na Palama sa ciljem da mladi unaprijede postojeće i razviju nove vještine, okupio je 90 učesnika.

Radionice omogućavaju polaznicima da uče o uspješnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i o tome kako da lakše dođu do željenog posla, saopšteno je iz Ekonomskog fakulteta.

„Prvi dan je prisustvovalo 90 učesnika, od kojih su studenti Ekonomskog fakulteta Pale, članovi Studentskog preduzetničkog inkubatora, učenici srednjoškolskih centara `Pale` i `Istočna Ilidža`, te Srednje škole `28. juni`“, navodi se u saopštenju.

Edukaciju čini radionica razvijanja ličnih i poslovnih vještina, a predavači će tokom interaktivnog rada i praktičnih vježbi obrađivati teme samorazumijevanja i samorazvoja, interakciju i umrežavanje, predstavljanje sebe, kao i poslovno planiranje i pregovaranje.

Polaznici koji uspješno prođu kroz obuku dobiće potvrde o učešću na programu, a najveće interesovanje vlada za učenje prodajnih vještina.

Kompanija „Koka-Kola“ drugi put na Palama organizuje projekat ovakvog tipa.

„`Koka-Kolina` podrška mladima“ je pokrenuta 2017. godine i od tada je, kroz različite formate edukacija, na brojnim lokacijama u BiH obuhvatila više od 1.600 mladih.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare