Problem studenata geografije na Filozofskom fakultetu

0

Studenti Filozofskog fakulteta, na katedri za geografiju, smjer turizmologija, našli su se u problemu. Nakon odslušane treće godine studija i položenih ispita ne mogu upisati četvrtu godinu jer njihov smijer turizmologija nema licencu! Kada su upisivali Filozofski fakultet u studentskom informatoru ovaj smijer je bio prijavljen, ali sada su se odjednom našli u problemu na trećoj godini studija. Već nekoliko dana se studenti okupljaju u nadi da će se najzad riješiti njihovo pitanje.

U neformalnom razgovoru za Palelive, studenti koji su željeli da ostanu anonimni su izjavili da su se nekoliko puta sastajali sa svim relevantnim institucijama i da su svaki put dobijali odgovor da će se njihovo pitanje uskoro riješiti, ali da se priča otegla skoro mjesec dana.

Studenti geografije ne znaju ko je kriv za ovaj „propust“, njih to ne interesuje, ali žele da se njihov problem riješi što prije kako bi se vratili u studentske klupe, jer je nastava trenutno obustavljena.

Pokušali smo kontaktirati „drugu stranu“, ali radno vrijeme na Filozofskom fakultetu je bilo završeno, pa ćemo izjavu pokušati dobiti sutra.

SV – Palelive.com

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare