Priznanja za lovce iz Lukićeva

0

MILIĆI – Lovački savez Republike Srpske odlikovao je Zlatnim lovačkim ordenom članove Lovačkog društva „Mladost“ iz zrenjaninske mjesne zajednice Lukićevo Borislava Jovanovića i Svetomira Kojića za izuzetno zalaganje i doprinos razvoju lovstva.
Priznanja nagrađenim lovcima sinoć je u Milićima svečano uručio predsjednik Udruženja lovaca „Komić“ iz Milića Radovan Višković, koji je podsjetio da saradnja lovaca iz Milića i Lukićeva traje već više od tri decenije.

„Poznato je da su mještani Lukićeva pretežno porijeklom iz naših krajeva, pa samim tim smo i upućeni jedni na druge, ne samo u lovstvu već i nekim drugim segmetima. Ova priznanja samo su kruna te, može se reći, bratske saradnje koju smo gajili svih ovih godina“, rekao je Višković.

Predsjednik Lovačkog društva „Mladost“ iz Lukićeva Borislav Jovanović izrazio je zahvalnost za orden koji najveće lovačko priznanje u Republici Srpskoj.

„Ovo priznanje znači da smo ostali prijatelji nakon toliko godina. Mi smo bili zajedno i u najtežim, ratnim vremenima, kada smo dolazili ovdje, ne zbog lova, već da pomognemo“, izjavio je Jovanović Srni.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare