Privremeno oduzet automobil na Palama

0

Policija sa Pala privremeno je oduzela automobil “folksvagen džeta”, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali D.K, a na kojem su se nalazile registarske oznake za kojima je raspisana potraga Federalne uprave policije.

Policija je ovaj automobil kontrolisala juče u Romanijskoj ulici na Palama, a u toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela posebni slučajevi falsifikovanja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Službenici ove uprave podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv lica čiji su inicijali V.R. /41/, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo lažno prijavljivanje krivičnog djela.

Lice V.R. se sumnjiči da je na nepoznatoj lokaciji sakrio automobil “škoda super b”, vlasništvo rentakar agencije, koje je koristilo na osnovu ugovora o najmu, a zatim 18. septembra 2018. godine Policijskoj stanici u Istočnom Novom Sarajevu prijavilo da je vozilo ukradeno, iako je znalo da krivično djelo nije počinjeno.

Policijskoj stanici na Palama juče je prijavljeno da je nepoznati izvršilac ili više njih ukrao veću količinu mehaničkog alata iz garaže koja je u vlasništvu firme sa Pala.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela teška krađa.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplatite se
Obavijesti me o
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments