Priredba „Šapat u srcu“ posvećena 8. martu

0

Oko 150 mališana Javne ustanove dječiji centar „Bubamara“ održalo je priredbu „Šapat u srcu“ u Kulturnom centru Pale, povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena.

Direktor dječijeg centra „Bubamara“ Pale Slavka Brezo rekla je novinarima da su večeras nastupali mališani uzrasta od tri do šest godina.

„Tu su bile četiri vrtićke grupe i jedna grupa produženog boravka. Pripreme su počele početkom februara, a u sklopu programa preplitale su se recitacije, pjesmice, igrokazi, folklor, balet i sve ono što radimo i učimo u vrtiću“, navela je Brezo.

Ona je istakla da su djeca pokazala veliku zainteresovanost za pripremu da učestvuju i večeras su poslala dosta poruka ljubavi za bake, mame, tetke.

Prema njenim riječima, od 1. marta počela je priprema nastava za 110 mališana i trajaće do 31. maja, a koja se realizuje uz finansijsku pomoć Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i uz podršku opštine Pale.

Brezo je rekla da su mališani raspoređeni u četiri vaspitne grupe od 16.00 do 19.00 časova, a da je program zamišljen sa ciljem da se djeca socijalizuju, druže i ostvare kontakt sa drugom djecom.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare