Prilikom pretresa oduzeti puška i pištolj

0

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice čiji su inicijali T.V, pripadnici Policijske stanice Pale pronašli su i oduzeli automatsku pušku i pištolj marke „ce-ze“ sa osam metaka.
Pretres je izvršen juče na osnovu naredbe Osnovng suda Sokolac i uz saglasnost dežurnog tužioca, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv ovog lica biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

U mjestu Radonjići, u opštini Pale, policijski službenici su u šumi pronašli automobil „mercedes“ koje je ukraden u srijedu, 5. aprila, na području federalne opštine Ilidža.

Izvršen je uviđaj, a vozilo je prevezeno na parking prostor policijske stanice i biće vraćeno vlasniku.

Pripadnici Policijske stanice Višegrad podnijeli su Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo izvještaj protiv lica čiji su inicijali E.F. zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo prevara.

Ovom tužilaštvu službenici Policijske stanice Han Pijesak podnijeli su izvještaj protiv lica čiji su inicijali J.P. zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nanošenje lake tjelesne povrede.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare