Prikupljeno 300 paketića

1

U humanitarnoj akciji na Palama prikupljeno je više od 300 paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica iz ove lokalne zajednice, kao i za djecu sa Kosova i Metohije.

Akciju su organizovali Omladinski studentski parlament Studentskog centra Pale, Unija studenata Republike Srpske, Studentski parlament Univerziteta u Istočnom Sarajevu u saradnji sa Studentskim centrom i Crvenim krstom Republike Srpske.

Predsjednik Omladinskog studentskog parlamenta Studentskog centra Pale Momčilo Arbilja rekao je Srni da su paketiće prikupili u okviru akcije „Paketić više“, koja je počela prije tri godine na inicijativu studenata.

„Ovom akcijom smo pokazali kako naše malo nekome znači puno – od jednog po jednog slatkiša da se skupi 300 paketića“, istakao je Arbinja.

On je zahvalio svima koji su pomogli u prikupljanju paketića kako bi djeci uljepšali praznike, svim prodavnicama koje su dozvolile da se kod njih prikupljaju slatkiši, kao i stanovnicima Pala koji su dali nesebični doprinos.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
1 Коментар
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Свака част свим хуманим људима који су донирали. Нама је то ситница, а дјечици итекако значи. Похвала и студентима! Заиста диван гест и треба се практиковати сваке године.