Prikupljeno 1.500 KM za Pedijatrijsko odjeljenje

0

ZVORNIK – Na humanitarnom koncertu, koji su u zvorničkom Domu omladine održali učenici Srednjoškolskog centra /SŠC/ „Petar Kočić“, prikupljeno je više od 1.500 KM za Pedijatrijsko odjeljenje Opšte bolnice u Zvorniku.
Direktor SŠC „Petar Kočić“ Biljana Pisić rekla je da su učenici i profesori odlučili da novac od prodatih ulaznica uruče Pedijatrijskom odjeljenju za nabavku nekih od aparata koji su potrebni u procesu liječenja najmlađih sugrađana.

Pisićeva je podsjetila da je ovo sedma godina uzastopno kako učenici ove srednjoškolske ustanove organizuju humanitarne koncerte, čime pokazuju svoju humanost i pomažu onima kojima je pomoć zaista potrebna.

Podsjećajući da se ova tradicionalna humanitarna manifestacija održava u martu, Pisićeva je izrazila zadovoljstvo što je posjećenost humanitarnim koncertima svake godine sve veća, te da građani Zvornika daju svesrdnu podršku u organizaciji koncerta.

Ona je zahvalila svima koji su doprinijeli da koncert bude uspješan, kao i kompaniji „Alumina“ koja je za svoje radnike kupila 100 ulaznica.

Humanitarni koncert, na kome je nastupilo više od 60 učenika ove škole, organizovali su menadžment, učenici i profesori SŠC.

Na koncertu su nastupili članovi školskog hora, solisti, članovi dramske i recitatorske sekcije i drugi učenici koji su izvodili pjesme poznatih autora, kao i popularne skečeve.

Zbog velike zainteresovanosti građana, koncerti su održani sinoć u dva termina.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare