Prijem za „Vukovce“

0

ZVORNIK – Predsjednik Upravnog odbora kompanije „Alumina“ iz Zvornika Milorad Motika organizovao je danas prijem za troje maturanata zvorničkog Srednjoškolskog centrta „Petar Kočić“, nosilaca Vukove diplome, zajedno sa njihovim roditeljima koji rade u ovoj fabrici.
Motika je izrazio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom u školovanju Nikoline Šarenac, Jelene Stjepanović i Vladana Astarevića, saopšteno je iz ove kompanije.

„Menadžment `Alumine` prepoznao je vaš uspjeh na što smo posebno ponosni kao što su i vaši roditelji. U vama je budućnost i treba da nastavite istim uspjehom“, rekao je Motika.

Predsjednik uprave „Alumine“ naglasio je da je „teško izdići se iznad prosječnosti, a samo to vodi naprijed“.

„Vaš uspjeh je i uspjeh društva“, rekao je Motika, koji je dodao da je veoma važno ulagati u mlade ljude i njihovo znanje i poručio da će „Alumina“ uvijek biti uz uspješne mlade ljude.

Budućim studentima elektrotehnike i tehnologije, predsjednik Upravnog odbora „Alumine“ je poželio da profesionalizuju svoje pozicije i izrazio spremnost da kompanija u određenim fazama studiranja pomogne njihovo školovanje.

Motika je, u ime menadžmenta kompanije, „vukovcima“ uručio novčane poklone u iznosu od po 200 KM, te naglasio da će studije brzo proći i da će neko od njih odlučiti da radi baš u ovoj fabrici.

Nikolina Šarenac, Jelena Stjepanović i Vladan Astarević, koji su četiri godine proveli zajedno u srednjoškolskim klupama, veoma su ponosni što su među najboljim ovogodišnjim maturantima Srednjoškoslkog centra „Petar Kočić“, nadajući se da će biti uspješni studenti i opravdati podršku svojih roditelja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare