Prijavljen nestanak maloljetnog Nemanje Erića

0

ISTOČNO SARAJEVO – Centar javne bezbjednosti Istočno Sarajevo pozvao je građane da, ukoliko su vidjeli ili imaju bilo kakva saznanja o Nemanji Eriću /17/ koji je nestao, obavijeste Policijsku stanicu Istočno Novo Sarajevo na broj 057/340–003 ili najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.
Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, u četvrtak, 13. oktobra, u 11.30 časova, lice čiji su inicijali P.E. prijavilo je da se dan ranije u poslijepodnevnim časovima od kuće udaljilo maloljetno lice Nemanja Erić i da se od tada nije vraćao kući.

Erić je visok oko 170 centimetara, kose crne boje, kratko ošišan, svijetlog tena, sa dioptrijskim naočarima. Posljednji put kada je viđen, nosio je crnu zimsku jaknu, plave farmerke i žute duboke cipele.

Nema mobilni telefon, a od dokumenata najvjerovatnije ima nevažeći pasoš, zdravstvenu knjižicu i iskaznicu za mjesečnu kartu, saopšteno je iz Centra.

O navedenoj prijavi obaviješten je dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera radi pronalaska nestalog lica.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare