Prijave za upis na više odsjeka od 1. do 15. juna

0

ISTOČNO NOVO SARAJEVO – Škola za osnovno muzičko obrazovanje Istočno Novo Sarajevo vršiće upis od 1. do 15. juna na odsjeke klavir, harmonika, gitara, violina, flauta i solo-pjevanje, najavljeno je iz ove obrazovne ustanove.

U pripremni razred muzičke škole mogu se upisati djeca koja kreću u treći razred osnovne škole, a u prvi razred muzičke škole djeca koja polaze u četvrti razred osnovne škole.

Na odsjek za solo-pjevanje mogu se upisati djeca od 13 do 17 godina.

Prijemni ispit za učenike koji upisuju prvi razred biće održan 19. juna, dok učenici koji se upisuju u pripremni razred ne polažu prijemni ispit.

Prijemni ispit podrazumijeva izvođenje pjesme po izboru učenika, a tročlana komisija vrši provjeru muzičkih sposobnosti.

Uz prijavu, koja se predaje u upravi škole, neophodno je donijeti i fotokopiju rodnog lista, saopšteno je iz ove škole.

Prilikom popunjavanja prijave potrebno je navesti dva izbora instrumenta koji učenik želi da upiše. Učenici će na osnovu rang-liste prijemnog ispita biti upućivati na prvi, odnosno drugi izbor instrumenta.

Rezultati prijemnog ispita biće objavljeni 21. juna na „Fejsbuk“ stranici škole, a sve dodatne informacije zainteresovani mogu da dobiju putem telefona 057/340-194.

(www.palelive.com / Srna)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare