Prijava zbog prevare

0

VIŠEGRAD – Lice čiji su inicijali D.R. prijavilo je policiji u Višegradu da je lice M.J. organizovalo prevaru na njegovu štetu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.
Oštećeni je naveo da je 2. maja dobio SMS poruku sa nepoznatog telefonskog broja u kojoj mu 150 evra na zajam, radi kupovine traktora, traži lice D.B. koje je prijatelj M.J.

Oštećeni D.R. je, prema dogovoru, narednog dana u Višegradu dao novac nepoznatom licu i od tada nije mogao uspostaviti telefonsku vezu na broj sa koga su poslate poruke.

U toku je rasvjetljavanje ovog slučaja.

Pripadnici Policijske stanice Rogatica uhapsili su muškarca čiji su inicijali Z.Đ. kojeg je supruga prijavila zbog nasilja u porodici. Supruga je navela da ju je u porodičnoj kući muž vrijeđao i fizički napao, nanijevši joj povrede po cijelom tijelu.

Protiv Z.Đ. biće podnesen odgovarajući izvještaj.

Pripadnici Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo su tokom jučerašnjeg pretresa porodične kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice R.G. pronašli i oduzeli dva ključa za vozilo „bmv“ i dva turbodekodera koja se koriste za krađu vozila.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare