Prijava zbog neisporučene robe

0

Lice čiji su inicijali H.H. prijavilo je policiji u Višegradu da mu osoba D.M. nije isporučila robu za koju je dalo 300 evra avansa, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

H.H. je naveo da je dao avans i da mu je D.M. za preuzeti novac izdao fiskalni maloprodajni račun sa pečatom. Nakon toga H.H. je nekoliko puta odlazio u preduzeće u Sumbulovcu, u opštini Pale, gdje je D.M. bio zaposlen, i više puta ga pozivao na mobilni telefon, nakon čega je dobijao lažna obećanja da će ispuniti preuzete obaveze i isporučiti mu robu.

O prijavi je obaviješten dežurni tužilac, koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela prevara.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, juče su u mjestu Vinogradi kod Pala pronašli vozilo „golf dva“ koje je u noći između 3. i 4. februara ukradeno u Ulici Isidore Sekulić na Palama, čiji je vlasnik lice
S.I.

Nakon uviđaja vozilo je prevezeno na parking policijske stanice i biće vraćeno vlasniku, a rad na identifikaciji lopova se nastavlja.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti me o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare