Prihvaćena ostavka Branislava Ilića direktora RTV IS

0

Na jučerašnjoj sjednici prihvaćena je ostavka direktora JP RTV Istočno Sarajevo Branislava Ilića, a za vršioca dužnosti direktora imenovan je dosadašnji zamjenik direktora za tehniku i nekadašnji direktor Radija Istočno Sarajevo Mladen Kapor. Kao razlog podnošenja ostavke Ilić je naveo da zbog dvije i po godine teškog i iscrpljućeg rada na projektu osnivanja i početnog rada RTV IS bez dana korištenja godišnjeg odmora, kao i zbog nedovoljne finansijske podrške od strane osnivača, grada i opština, nema više ambijenta za traženje uspješnog rješenja za dalje poslovanje. On je istakao da je njegovoj odluci značajno doprinjelo i potpuno razmimoilaženje i sukob sa nadzornim odborom preduzeća, naročito sa njegovim predsjednikom.

Ilić je naveo da je u izvještaju o poslovanju naveden negativan bilans poslovanja tačno u onolikom iznosu za koliko su budžetska izdvajanja smanjile opštine i Grad Istočno Sarajevo zbog negativnih posljedica ekonomske krize.

Izvještaj o poslovanju JP RTV Istočno Sarajevo naći će se na dnevnom redu sljedeće sjednice Skupštine Grada Istočno Sarajevo.

(TV IS)

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare