Priča malog Garova, obišla Republiku Srpsku

0

Priča malog Garova, koju je na našu e-mail adresu poslala mala Tanja, i koja je ubrzo objavljena na sajtu, ostala je zapažena kako kod posjetilaca Palelive portala, tako i kod medija. Glas Srpske je u jučerašnjem broju objavio ovu zanimljivost, napisavši da je cilj ove priče da se veća pažnja posveti zaštiti životinja. Vijest su postavili i na njihovu web prezentaciju.

Priča je jako dobro prihvaćena i kod građana, koji priču proprate osmjesima, ali pitanje je da li je stvarno naš odnos prema životinjama human i da li zaslužuje osmjehe. Da li dječija ljubav prema njima treba da nam otvori oči ili je dovoljno da na ulici uočimo „usamljene“ životinje?

Građani Pala su imali priliku da vide čopore pasa, koji se šetaju ulicama i koji ne djeluju ni malo bezopasno. Čak mislim da su nekoliko puta napadnuti građani, a o strahu prema njima da i ne govorim. Poslednjih dana grad izgleda čisto i ta tema je zaboravljena, sve do njihovog novog pojavljivanja. Jedan od načina koji bi svakako smanjio broj pasa „lutalica“ je njihovo udomljenje. Sigurno da postoje ljudi koji su zainteresovani za udomljenje, zbog toga je dobro što je ova tema otvorena. O njoj kao i sličnim temama treba više govoriti, jer rješenja nisu ni malo nedostižna.

Vaše mišljenje? 

 

Прати тему
Обавијeсти мe о
0 Коментара
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare