Preuzimanje ski-karata od 15. do 19. novembra

0

Preuzimanje ski-karata za građane sa područja grada Istočno Sarajevo koji su učestvovali u konkursu „Budi dijete Jahorine“ biće moguće od 15. do 19. novembra.
Preuzimanje karata vršiće se od 9.00 do 16.00 časova na ski-kasi „Ogorjelica“, saopšteno je iz Olimpijskog centra „Jahorina“.

U saopštenju se navodi da ukoliko neko nije poslao fotografiju djeteta, koja je neophodna za izradu ski-karte za radne dane, omogućeno je fotografisanje na licu mjesta.

Maloljetna djeca mogu preuzeti ski-kartu uz pratnju jednog roditelja zbog izjave koju je potrebno potpisati.

Prilikom preuzimanju ski-karte potrebno je uplatiti depozit od 10 KM koji se na kraju sezone vraća, navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra „Jahorina“ podsjećaju da je konkurs otvoren do kraja oktobra.

Pravo učešća na konkursu imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola sa područja grada Istočno Sarajevo, svih šest opština.

Za dobijanje personalizovane sezonske ski karte /ponedjeljak-petak/ učenici trebaju ispuniti dva kriterijuma – da pohađaju bilo koju osnovnu ili srednju školu na teritoriji grada Istočno Sarajevo i da dostave kreativni rad na temu svog viđenja olimpijske planine Jahorine.

Apsolutno svi učenici koji ispune navedene kriterijume će u novoj zimskoj sezoni biti vlasnici personalizovane ski-karte, objavljeno je na sajtu Olimpijskog centra „Jahorina“.

Na konkurs se mogu prijaviti učenici sa svim vrstama likovnih, literalnih radova, te sa fotografijom iili video-snimkom.

Cilj je da učenici kroz sve vrste umjetničkog izražavanja na kreativan način predstave svoje viđenje ove olimpijske planine.

(www.palelive.com / Srna)

Pretplati se
Obavijesti o
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare